dagen med Malin

Hej! idag har man varit med Malin. vi hoppade studsmatta satt vid datan, och tog kort.

det var några bilder vi tog. vi ska vara nästa vecka och ta mera kort. har inge mer att säga nu.

Malin:

gå in på Malins blogg och titta på fler bilder:

mallemusic.blogg.se







Hej då

Dagen med Frida

Igår kom Frida hit. idag gick vi upp halv nio för att vi skulle åka till tuna park. vid halv elva var vi på plats. ♥ vi gick och fikade direkt för vi var så hungriga. Sen handlade vi lite och sen åt vi. efter det åkte vi till Plantaget och tittade på kaktusar och ätante växter. sen åkte vi till öb. när vi kom hem så gick vi till grannen och badade. sen åkte vi till öb igen och nu är vi hemma och väntar på mat. 

//Felicia.☺


Dagen

gick och la min 12 i natt och vaknade klockan tre och kunde inte somna om men sen somnade jag. Blev väckt av snuttan klockan halv sju. för hon började öppna mina lådor under sängen och hoppade in i den.
Skulle vara med Malin idag men när jag hade vaknat så var jag jätte trött och orkade inte göra någonting. och så hade jag ont i huvudet. så det blev ingen Malin:(.det blir Malin någon annangång. under dagen gjorde jag nästan ingenting. men skulle behöva göra rent mitt rum tills Frida ska komma. får väl se hur det går med det. Och nu  har man fått främmande. imorgon blir det att åka till Oxelösund för att hämta Frida. kommer hem på söndag igen. får se om jag hinner blogga något då.

ha det bra så länge. 


Ronny och Annika

åkte iväg en sväng till Ronny och Annika. Och deras hund kom fram till mig med ett löv jag kastade det och hon hämtade den. då började jag leta efter en pinne och kasta hon bara kom tillbaka och så regnade det så jag blev lite blött men till slut gick vi in och fika. sen blev det att åka hem och hyrde film. och om en halvtimme ska jag och äta och titta på teater med Ronny, Annika, familjen, matta och Maria. imorgon blir det att vara med Malin.

Mormor och morfar

idag gick jag upp vid halv tio och sprang lite. Sen åkte man till mormor och morfar för att baka vi bakade bullar och kakor. sedan åt vi och Oskar kom och sen gick vi till slagsta glass. när jag väl kom hem så började jag leta efter min kamera letade i mitt rum 4 gånger och sen hittade jag den i min väska. imorgon blir det att träna på morgonen slappa och sen ska vi titta på teater och vara med några vänner. på fredag blir det att vara med Malin ska nog bada. och på lördag blir det att åka till Oxelösund och hämta Frida. måste nog börja städa mitt rum innan hon kommer.

//Felicia

Katrineholm

Tränade på morgonen och sedan åkte hela familjen till katrineholm åt pizza:). åkte till mammas kompis och fikade. hade ass kul där. skrattade hela tiden. hihi:). på vägen hem åkte vi förbi där min mammas mormor och farmor bodde skojigt. fina hus var det i alla fall. när vi kom hem fikade vi lite och tittade på tv. Har inte så mycket att säga mer att säga om dagen förutom tummen upp för denna dag. På tisdag åker man till Stockholm med bror och Heidi. hoppas det blir Malin nästa vecka någon dag. ska väl bada. På lördag åker vi till Oxelösund och hämtar Frida längtar så enormt mycket saknar henne så mycket. sen ska hon vara här typ en vecka.

//felicia.

Jag

Då har man klippt sig.

Imorgon blir det kanske Elin.


väntar på mat

jaha nu väntar man på att maten ska bli klar. har tränat idag. sen blev det att gå till mormor och morfar och fika. Och ska snart äta. På eftermiddagen ska jag klippa mig, fixa mina glasögon och sedan fixa körkorttillstånd.

//Felicia

Har tråkigt

just nu har man jätte tråkigt har ingenting att göra. men dagen har varit bra och börjar känna av lite träningsvärk i benen. Imorgon blir det att träna ska nog klippa mig också hoppas jag. ska väl lägga mig snart men skriver mera imorgon.

//Felicia

Parkenbadet med Malin

Nu är jag med Malin. Vi badade i parkenbadet från 14.00-17.10. Sedan sprang vi till bussen och vi hann precis. Sedan åkte vi hem för att fixa en blogg till mig det tog ett tag men nu har jag en till slut. Kolla gärna in hennes blogg http://mallemusic.blogg.se. Nu sitter vi här vid datan och håller på med min blogg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0